Mää en meinannu saada konepeltii auki. Ajattelin jo soittaa tiepalveluun mut olis ollu hätiköityy kun se kuitenki aukes. Pissapoikaan sain kuitenki kaadettua lopulta lisää pesunestettä. Se oli vähän hankalas paikas mutta kun leikkas Lidlin kevytkolapullosta (tuo  laatu on makeutettu aspartaamilla) pohjan pois ja käytti sitä trattina, loppu olikin kuin lasten leikkiä.

No sit ei löytyny akkuu. Olisin halunnu tietää kui pal siin on amppeereja. Myöhemmin luin, että se on kuskin istuimen alla. Ilmankos ei näkyny konepellin alla. Ja ampeerei on 80. Kai se riittää siihen polttoainelämmittimeen. Siis ei se polttoainetta lämmitä vaan polttoaineella auton moottoria ja hyttiä. Tai lämpenee siin polttoainekin. Niin.

No sit en osannu ajastaa Webastoa. Luin uudestaan ja uudestaan ne muutamat lauseet niin kyl alkoi valjeta.  Auton saa aika nopeasti lämpimäksi, luulen. Ellei sit akku tyhjene. Ja se on siel penkin alla.

Tähän kaikkeen kului aikaa pual päivää.

239651.jpg
Kuvan naisella ei ole mitään tekemistä luettelemieni teknisten ongelmien eikä minun kanssa, paitsi että hän on opiskelija ja ajoi Opelixin Ähtäristä Liminkaan paremmin kuin mää olisin ajanu et hyvä näin.